Lucas 2 månader

Allmänt:

En nyfiken kille som tycker om när det händer saker. Imse vimse spindel och Blinka lilla stjärna tycker han om och följer rörelserna med stort intresse. Han tycker också om att lyssna på Babblarna, man får gärna sjunga med också.

Han har börjat sträcka sig mot saker, men greppar inte ännu.

Kvällsoron som han hade tidigare har börjat minska. Kvällarna har därmed blivit lugnare.

Bilen tycker han inte om. Blir väldigt ledsen. Men idag vid 10v ålder testade vi att sätta honom i babyskyddet inomhus först, en stund innan vi skulle åka. Satte även fast en gul Lala, den gula figuren i Teletubbies på babyskyddet. Vi planerade även vår åktur nära den tid han vanligtvis sover på förmiddagen. Och det funkade! Inget gråt, lite joller innan han somnade gott.

Mat och sömn:

Ammar fortfarande delvis, får fortfarande några flaskor per dag men något minskad mängd. På natten ammar han enbart, ca 3-4 gånger. Han sover fortfarande på mig, så min sömn störs inte så mycket

Systrarna:

Dom gillar att vara nära sin bror och vill gärna klappa och hålla honom i famnen. Lucas tycker om när dom är nära. Tjejerna har blivit mer intresserade av att hjälpa till och vara delaktiga. Vid bad exempelvis så vill dom gärna hjälpa till med att klä av honom. Dom är måna om att han ska vara nöjd och glad. Är gärna där och försöker trösta när han är ledsen och försöka få honom på bättre humör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s