Vecka 26

Pyret:

”Nu är barnets hörsel väl utvecklad och det känner redan igen sina föräldrars röster. Ljudnivån inne i magen är ganska hög, ungefär som en stökig stadsmiljö. Barnet hör ljuden från mammans kropp; hjärtat som slår, magen som kurrar.

Hjärnans utveckling går in i nästa fas. Barnets balansorgan i innerörat har utvecklats och det kan känna vad som är upp och ned.
Barnets hud är inte lika genomskinlig längre, den är röd och tunn men skyddas av det salvliknande fettlagret.
Lungorna mognar alltmer.”
(Källa: Trygg Hansa)

Jag:

Oj redan vecka 26! Tiden tickar på i ett rasande tempo känns det som.

Foglossningen har blivit något värre så inväntar en läkartid för det då min önskan är att jobba så länge som möjligt och vill då få den hjälp som kan behövas. Nattsömnen är sådär, är otroligt lättväckt så kommer maken hem sent så vaknar jag när han kommer hem och sen dröjer det tills jag kan få ro att somna om. Har upplevt lite kramp i ena foten som också påverkar sömnen då detta dyker upp främst nattetid.

Men jag ska inte klaga ändå, jag tänker njuta av den tid som är kvar av denna graviditet. Vi har en julresa bokad till svärmor och en hotellnatt inbokad strax efter vi kommit hem igen. Så en del att se framemot resterande del av året. Och så massa mys med den aktiva bebisen i magen också förstås samt familjemys med hela familjen.

Cravings: Pepsi, Capri sun, kolsyrat vatten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s