Väntans tider

Hej bloggen och hej på er som kikar in här!

Det har hänt en hel del på senaste tiden, eller ja månaderna som jag tänkte dela med mig av nu.

Jag var på stan med barnen och gick in på apoteket. Jag hade fått en känsla nämligen. Medan barnen roade sig med att titta på gosedjur och tandborstar smög jag iväg till en annan hylla och köpte en sak som skulle bekräfta känslan jag hade. Sedan gick vi och mötte upp Daniel som haft en långkörning då jag skulle på bio med n kompis och han och barnen skulle åka hem.

På bion som visade filmen Mamma Mia satt jag och varvade mellan snyftningar och skratt.

Den 24 juli 2018 som var dagen efter biobesöket tog jag ett test på morgonen då vi misstänkte att det bosatt sig en liten person i min mage. Det roliga med testet var att det positiva strecket kom upp och lyste starkt före kontrollstrecket dykt upp. Där och då stod det klart, om allt skulle gå väl så skulle vi bli trebarnsföräldrar 2019.

Fortsättning följer…

En reaktion till “Väntans tider

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s