Hitta ditt lugn, din plats.

Hitta ditt lugn, din plats.

Där du kan släppa allt.

Där du kan vara DU.

Min plats är i naturen, gärna vid havet men också vid närliggande sjön. Jag tycker om att andas in den friska luften, höra vindens melodi och vattnets sång. Jag blundar gärna, tar in omgivningen med hjälp av hörseln. Ibland fastnar min blick på vattnet en stund och det är ok. Då blir det som att alla tankar, alla prestationskrav att vara duktig faller i vattnet och ner i djupet. Jag blir på så vis läkt, iallafall för en stund.

I naturen, nära vatten kan jag hitta mitt lugn.

2 reaktioner till “Hitta ditt lugn, din plats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s