En resa, första utlandsresan dec-17

Hej bloggen! Jag håller på att bläddra igenom semesterbilder från december-17. Då vi var på Teneriffa i två veckor.

Jag längtar tillbaka dit. Till värmen, till familjetiden och där vi kunde göra precis det vi ville. Vi kunde gå den korta biten till stranden och hänga där hela dagen. Vi kunde ta en promenad och shoppa, fika och äta. Eller så kunde vi åka på en utflykt någonstans.

Nu när snön fallit utanför fönstret, man läser om allt kaos i trafiken och så kylan på det. Då längtar jag desto mer tillbaka till värmen. Och yngsta dottern pratar massor om Teneriffa, vad vi gjorde där och om flygplanet. Så är visst inte ensam om att längta tillbaka.

När det är kallt, fuktigt i luften så märker jag det på min kropp. Den protesterar med stelhet och smärta och all energi går åt till att hantera det vilket i sin tur gör mig trött. Så nu vill jag ha vår.

Men nu väntar sängen.

God natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s