Hur mår du?

En enkel fråga, tre ord av omtanke för någon annan människa. Tre ord som både kan uppskattas av den som frågas, samtidigt som det blir en tvärtom-effekt. En fråga som ibland kan kännas svår att svara på. Ska jag vara ärlig? Eller bara säga det den andra personen förväntar sig eller önskar höra för att sen släppa det och låta mig vara ifred?

I många situationer uppskattar jag frågan då det kan visa att folk bryr sig om mitt mående. Men ibland är frågan lite tjatig, speciellt när man genomgår något svårt i livet.

Jag försöker ställa frågan till mina nära, till kollegor om jag ser att dom behöver omtanke. För det gör vi alla ibland. Men ibland så är inte frågan helt rätt att ställa. Då den ibland kan uppfattas fel.

Men att visa omtanke är ändå så viktigt. Samtidigt som det betyder mycket när någon annan visar det för en själv. Man är inte ensam, alla är tillsammans❣️

Hoppas ni får en fin söndagkväll! Ta hand om dig och varandra🙏🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s