Vägskäl

Jag står vid ett vägskäl.

Två viljor drar och sliter i mig åt varsitt håll. Eller är det kanske delvis önskningar? Önskningar som slåss över att få komma i första hand, att bli prioriterat. Önskningar eller viljor. Välj det som passar bäst. För jag tror inte att jag är ensam om att stå vid ett vägskäl i livet ibland. Kanske kan mina ord ge en annan vinkel för just dig, om inte annat så är det en hjälp för mig att skriva ner mina ord.

Frågor jag börjat ställa nu i Februari månad handlar om vem jag är, vem jag vill vara.

  • Vem är jag?
  • Vad är jag?
  • Vad vill jag göra med mitt liv?
  • Vad brinner jag för?
  • Var vill jag bo?
  • Är jag en ledare?
  • Hur kan jag göra dagarna meningsfulla för just mig?

Dessa frågor känns på något vis viktiga för mig just nu då det är dessa mitt vägskäl handlar om. Och det känns skönt att kunna vara lite ego ibland för att kunna scanna av och reflektera hur jag vill leva, vem jag vill vara, vad jag vill göra för att jag ska må bra och känna mig trygg i den jag är. För jag är den jag är för min egen skull, inte för någon annans.

Kram på er, Namasté🙏🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s