Mardrömmen kommer och går

Hej bloggen och alla ni som tittar in.

Nu kommer ett lite tråkigt inlägg men nog så ärligt. Just nu sitter jag på bussen hem. Har precis haft ett samtal i telefon och en process kommer börja mot den sommar som blev en mardröm. Ärligt, en mardröm. Att först vaggas in i en trygghet för att sen säga pang och allt möjligt hände och jag drogs ner i ett mörker med ångest, panik, stress och stora sömnproblem. Som gjordes att jag sjukskrevs ganska snabbt.

Nu har jag mått bra sedan oktober. Men nu känner jag att milda ångestattacker knackar på. Antagligen för att jag måste ta mig igenom händelserna i somras igen och prata om dom. Och dessa minnen begravde jag så fort jag kunde tidigare i höstas.

Men jag ska ta mig igenom detta också. Jag har klarat mig så här långt, då klarar jag att hantera även detta.

Kram på er❣️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s