Migrän

God morgon alla.

Dag 2 som jag är hemma på grund av migrän. Det började i förrgår och ingen smärtlindring funkade, inte heller sömn. Den molande irriterande huvudvärken ovanför höger öga satt kvar i över ett dygn. Så tillbringade nästan all den tiden i ett mörkt sovrum, nerbäddad under ett varmt täcke.

Denna morgon känner jag av lite av denna huvudvärk men mår i övrigt mycket bättre. Men tröttheten är däremot mindre rolig efter den långdragna migränattacken.

Efter min sjukskrivning tidigare i höstas så är jag väldigt uppmärksam på min kropp och hur den mår numera. Och därmed snabb att försöka åtgärda det som inte känns bra och lyssna av vad jag behöver i denna stund. Jag kan inte bara köra på och ignorera signalerna som kroppen sänder ut längre för det gör i slutändan saken värre. Det kan skapa mer smärta, mer ångest eller annat. Så en bra läxa fick jag ut från den tiden.

Så lyssna på din kropp och bromsa när det behövs❣️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s