I hemmets tysta vrå

Nu har jag kommit hem efter en dag borta tillsammans med en nära vän. Vi har besökt Mall of scandinavia och det blev faktiskt inte så mycket handlat. Köpte två diadem till barnen inför Halloween och så chokladpraliner på Lindt’s butik. 


Väl tillbaka i Uppsala köpte jag lite drycker på Life att ha ikväll när jag är ensam hemma. Ingen läsk otroligt nog. 


På promenaden hem efter att jag klivit av lokalbussen så kände jag tröttheten leta sig ut i kroppen. Inte bara i huvudet. Kroppen kändes tung och kände hur lederna började protestera mot promenaden. Så jag tog mig hem så snabbt det bara gick. 

När jag öppnat ytterdörren och såg hur hallen såg ut så körde jag trots kroppens protester igång dammsugaren och tog en sväng med den i hallen för att få bort det värsta. Och nu ligger jag i soffan med en god dryck och funderar på vilken film jag ska se innan Så mycket bättre. 

Önskar alla en fin kväll och är tacksam för denna dag. Behövde verkligen komma iväg och umgås med en vän❣️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s